Despre Mine

Numele meu este Constantina Filip şi te invit cu drag în lumea mea, să descoperim împreună pași simpli spre o viață mai frumoasă.

Am fost pe fundul celei mai adânci prăpastii pe care greu ți-o poți imagina.Am fost în noaptea cea neagră a uitării de sine ani la rând.

Am fost paralelă cu propria mea viață neştiind ce este recunoştința sau bucuria.

Am gravitat în jurul meu fără să mă cunosc cu adevărat.Iubirea de sine era doar un simplu text scris pe care mintea mea nu-l cunoştea.Însă, la un moment dat ,s-a întâmplat ceva: a fost acolo pe fundul prăpastiei o sclipire ,un licăr de lumină.

S-a trezit în mine o dorință: am vrut să ştiu cine sunt,care-i rostul meu pe acest pământ.Acesta a fost primul pas pe frumosul drum al regăsirii şi al conştientizării minunii care suntem.

Acum ştiu şi este magic!

Vreau să-ți spun că !Poți și TU!

Tu eşti creatorul propriei tale vieți!Cum arată VIAȚA TA în cel mai frumos scenariu, în IUBIRE BELŞUG, ARMONIE şi ABUNDENȚĂ ?

Dincolo de frici şi convingeri limitative, poți descoperi în toată splendoarea ei, frumusețea VIEȚII TALE .

Eşti pregătit să o îmbrățişezi ?

Am vrut să stiu cine sunt și așa a început totul în anul 2014.Am prins curaj pas cu pas și din februarie 2019 până acum m-am reinventat de 2 ori.

Am renăscut precum Pasărea Phoenix din proprie cenușă.Atunci când am avut totul nu aveam nimic și când nu am mai avut nimic am primit totul.

Am descoperit acest paradox ascuns adânc în mine și, cu bucurie, l-am scos la suprafață.Sunt mamă unui băiat de 11 ani care a adus schimbări radicale în viață mea.

Copilul m-a ajutat să mă descopăr și să înțeleg imensul potențial din mine.

De  7 ani am învățat și învăț în continuare despre mine.Am vrut mai mult pentru mine în primul rând și apoi să pot susține pe cei din jurul meu,cei care își doresc o viață mai frumoasă.

Am parcurs o serie de cursuri acreditate pentru a fi din ce în ce mai bună în tot ceea ce fac și pentru a te putea susține și pe tine atunci când tu ceri asta.

Sunt terapeut, consilier dezvoltare personală, formator, tehnician nutriționist, practicant aromaterapie de 7 ani, cosmetician cosmetică naturistă pentru ca să te pot susține exact acolo unde tu vrei.

Începănd cu anul 2015 am organizat peste 245 de cursuri și worksopuri  legate de stare de bine, relaxare, gătit sănătos, prevenție pentru o stare de sănătate și aromaterapie.

📚 Acum este momentul să dau mai departe, sa fiu mai aproape de tine și cei care doresc transformarea.Cu INSPIRAȚIE și BUCURIE pentru minunea care suntem.

Acum poți asculta meditația recunoștinței sau îți poți programa 9 minute de VALOARE cu mine în care descoperim împreuna MOTIVUL pentru care se întâmplă lucrurile în viața ta așa cum se întâmplă (și cum să manifești ceea ce îți dorești)