Terapia prin poveste

Îmbrățisând culorile în viața noastră, realitatea se schimbă, se modelează după vibrația culorii. Culoarea ce o alegem pentru haine, decorul din casă,culoarea bijuteriilor, lenjeria intimă, toate acestea vin şi ne influențeazã starea în care suntem.
Iar o stare mai puțin plăcută se poate metamorfoza cu iubire şi galben/auriu, simbol al soarelui şi al vitalității. Chiar dacă nu avem la îndemână această culoare putem influența starea cu ajutorul imaginației.

Imageria , lucrul cu imaginația, transformă, și acel lucru pentru minte devine o realitate. Tot ceea ce ne imaginăm, mintea preia ca realitate.

Aşadar ori ne imaginăm ori este de fapt în realitate, mintea manifestă ca şi cum ar fi și începe să emită.
Astfel, ceea ce noi gândim sau ne imaginăm devine realitate.

Minții îi servim noi programele.

Mintea este un ” slujitor” cuminte ( cu minte ) care execută ceea ce noi am programat : conștient sau mai puțin conștient.
Ceea ce punem în noi ca şi credințe şi tipare, se aşează frumos în subconştient iar mintea va procesa aceste sisteme. Mintea este precum un ” soldat docil ” ce ne serveşte.

De noi depinde pe care front o punem să lucreze.
Doar în alianță cu inima, mintea poate fi un ”  soldat docil ” al OM ului aflat pe drumul lui. Pe Calea lui. În menirea lui.

Am plecat de la culori şi am ajuns la minte.

Totul se leagă.

Sântem interconectați.

Conştientul colectiv şi vibrația planetei este dată de gândirea fiecărui om în parte.

Putem mult şi frumos cu măsura credinței fiecăruia.

Stările în care suntem le putem transforma, metamorfoza.
Culoarea și cuvântul sunt terapie pentru minte, trup și suflet.
Poți şi tu ! Cum ? 0745622186 Constantina Filip Lifestyle Coach


Consiliere 1:1 pentru ca tu OM frumos să poți trece dincolo de frici, dincolo de limite, dincolo de toate cele ce te înfrânează din evoluția ta.

Lasă un comentariu